BB Glow

För mer lyster och slätare hy!

Lantvärnsgatan 8

Karlstad

Omni Hälsan 

Mina egna erfarenheter som terapeut

Mina erfarenhet jag har både från behandlingar med BB Glow, min egen erfarenhet och från min tid då jag jobbade på SPA som SPA terapeut. 


När det gäller min egen erfarenhet så ser man resultat redan efter första behandlingen, huden blir piggare och spänstigare. Efter andra behandlingen känner man att huden fått rejält med "fukttillförsel" (serum), lyster man ser fräschare ut. Efter tredje behandlingen kan man om man känner gott resultat göra uppehåll så länge man själv önskar, ( nu skall resultatet vara i cirka 4 - 6 månader) 

Det färgade serumet gör en uppfräschning av din egen "hudfärg" mot det ljusare eller mörkare hållet, vilket man själv önskar.  Det blir inte som en täckande Foundation om man förväntat sig det utan ger lyster till din egen hudton. 


När det gäller tex acneärr så är resultatet även där beroende på hur utgångsläget ser ut, man får en friskare hy jämnare ton man får ett "glow" och ärren "försvinner" inte men förbättras (Detta är också beroende på hur de ser ut från början och hur många behandlingar man gör) man får absolut en friskare, piggare jämnare hudton.


Nu till mina SPA erfarenheter och min utbildning inom området hud: 

En antirynkkräm fungerar bara om man använder den, hyn strålar och mår bra om man underhåller den (finns inga "mirakelkurer" idag,  vad jag vet) bara underhåll av den hud man har. 

 

Jag har valt att jobba med  BB Glow för jag tycker om att den exfolierar på ytan och man "skadar" inte huden utan underhåller den.

Min rekommendaton är oavsett behandling man väljer: Ta hand om din hy och underhåll den för ditt och din hys eget välmående.